Xειρούργος σπονδυλικής στήλης στο Μαρούσι, Σταραντζής Κωνσταντίνος

Γεώργιος Α. Μάζης

Ο κ. Μάζης είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Είναι, επίσης, εν ενεργεία Διευθυντής Ορθοπαιδικός Χειρουργός (Consultant Orthopaedic Surgeon) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Barking, Havering and Redbridge του Λονδίνου, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι συνεργάτης του τμήματος Χειρουργικής Άνω Άκρου και Άκρας Χειρός της Osteon.

Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος της Osteon Orthopedic & Spine Clinic.

Διαβαστε περισσοτερα

Παναγιώτης Γ. Πάντος

Ο Παναγιώτης Γ. Πάντος είναι υπεύθυνος των τμημάτων Άνω Άκρου και Αθλητικών Κακώσεων στην Ορθοπαιδική Κλινική «OSTEON» και Διδάκτωρ Ιατρικής του  Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα διατηρεί θέση Αναπληρωτή Διευθυντή Ορθοπαιδικής – Τραυματολογίας, στην Κλινική Χειρουργικής Ώμου, Klinik Maingau vom Roten Kreuz, στη Φραγκφούρτη της Γερμανίας. Είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής στον όμιλο Ευρωκλινικής, με ειδικό αντικείμενο την χειρουργική Α. Άκρου.

Έχει ειδικευθεί στη Χειρουργική Ώμου μέσα από πολλά χρόνια κλινικού έργου και στοχευμένης μετεκπαίδευσης σε κορυφαία εξειδικευμένα κέντρα στη Γερμανία και θητεύοντας πλάι σε διεθνώς αναγνωρισμένους χειρουργούς.

Διαβαστε περισσοτερα
Xειρούργος σπονδυλικής στήλης στο Μαρούσι, Σταραντζής Κωνσταντίνος
Xειρούργος σπονδυλικής στήλης στο Μαρούσι, Σταραντζής Κωνσταντίνος

Βασίλειος Ι. Σακελλαρίου

Ο Βασίλειος Ι. Σακελλαρίου είναι επικεφαλής του Τμήματος Επανορθωτικής & Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Ισχίου – Γόνατος στην Ορθοπαιδική Κλινική «OSTEON» και Διδάκτωρ Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα διατελεί Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής στον όμιλο Ευρωκλινικής, με ειδικό αντικείμενο την Επανορθωτική Χειρουργική Ενηλίκων & Χειρουργική Μεγάλων Αρθρώσεων.

Ειδικεύεται στις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους αρθροσκοπικής και ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής των μεγάλων αρθρώσεων ισχίου και γόνατος.

Διαβαστε περισσοτερα

Παναγιώτης Δ. Συμεωνίδης

Ο Παναγιώτης Συμεωνίδης είναι υπεύθυνος του Τμήματος Ποδοκνημικής και Άκρου Ποδός στην Ορθοπαιδική Κλινική «OSTEON» και Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Υπηρετεί με αφοσίωση το γνωστικό του αντικείμενο, στο οποίο μπορεί να ειδικευτεί κανείς μόνο στο εξωτερικό. Ο ίδιος έχει λάβει εκπαίδευση με κλινικό έργο σε αναγνωρισμένα κέντρα σε Γερμανία, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους ελάχιστους Ορθοπαιδικούς με ειδίκευση στις Παθήσεις του Ποδιού στην Ελλάδα.

Διαβαστε περισσοτερα
Xειρούργος σπονδυλικής στήλης στο Μαρούσι, Σταραντζής Κωνσταντίνος
Xειρούργος σπονδυλικής στήλης στο Μαρούσι, Σταραντζής Κωνσταντίνος

Ηλίας Κανελλόπουλος

Τον Σεπτέμβριο του 2011 ανακηρύχθηκε  Διδάκτωρ  Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Άριστα» και  με θέμα της διδακτορικής του διατριβής «Μετεγχειρητική αναλγησία σε επεμβάσεις ολικής αρθροπλαστικής ισχίου: συγκριτική μελέτη ανάμεσα σε επισκληρίδιο αναλγησία, περιαρθρική διήθηση και παρεντερική χορήγηση οπιοειδών». Διετέλεσε έμμισθος κλινικός υπότροφος (Senior Post CCT Clinical Fellow) από το 2011 μέχρι το 2013 στον τομέα της  Μαιευτικής, Νευροχειρουργικής και Καρδιοθωρακοχειρουργικής Αναισθησίας στα νοσοκομεία Royal Hallamshire Hospital και Northern General Hospital, Sheffield Teaching Hospitals, UK.

Από το 2013 συμμετέχει στο εκπαιδευτικό και επιστημονικό πρόγραμμα της Β’ Πανεπιστημιακής Κλινικής  Αναισθησιολογίας,  Π.Γ.Ν. ‘Αττικόν’ ως Επιστημονικός Συνεργάτης, ενώ το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 διετέλεσε και Πανεπιστημιακός Υπότροφος της Κλινικής, κατόπιν διαδικασίας εκλογής από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Απόστολος Αθ. Λαγάρας

Ο Απόστολος Λαγάρας είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης και συνεργάτης Επιμελητής της Ευρωκλινικής Αθηνών στην Ζ Ορθοπαιδική κλινική υπό την Διεύθυνση του Δρ. Σταραντζή. Παράλληλα είναι συνεργάτης της OSTEON Orthopedic and Spinal Clinic. Είναι κάτοχος MSc του μεταπτυχιακού προγράμματος «Διεθνής Ιατρική-Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών καιτου FIFA Diploma in Football Medicine της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Έκανε την ειδικότητά του στην Ορθοπαιδική στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, την οποία ολοκλήρωσε τον Νοέμβριο του 2012. Από τον Ιανουάριο του 2012 εως και τον Μάρτιο του ίδιου έτους εργάσθηκε ως ερευνητικός υπότροφος του τμήματος Ορθοπαιδικής Χειρουργικής του Keck’s School of Medicine, University of Southern California (USC) στο LAC+USC Medical Center στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ

Διαβαστε περισσοτερα
Xειρούργος σπονδυλικής στήλης στο Μαρούσι, Σταραντζής Κωνσταντίνος